30 Mayıs 2016 Pazartesi

Vodafone Arena - Hıncal Uluç



Her stat, tuttuğu takımın taraftarına özel görünür, mabedi bellenir. Hatta sorsanız, çoğu insan "En iyi stat bizimkisi" bile diyebilir. Günümüzde, teknolojinin artması ile beraber statlarımız da bir hayli yenilendi ve hatta birçoğu zamanla yıkılıp yerlerine daha ihtişamlıları inşa edildi. Buraya kadar herşey tamam ama ben izninizle buradan Mesut Özil asistiyle topu spor camiasının 'duayen' yazarlarından Hıncal Uluç'a atmak istiyorum. Kendisi bu güzel asisti gol yapar mı, göreceğiz.

Hıncal Uluç'u seven de var, sevmeyen de. Galatasaray'lı olduğu herkesçe bilinen Uluç'un bazı tespitleri ve eleştirileri hem rakip takım taraftarlarını hem de G.Saray'lı taraftarları net bir şekilde rahatsız ediyor. Esasında 50 yıldan beri spor camiasının içerisinde sivri olduğu kadar zaman zaman herkesin söyleyemeyeceği gerçekleri tabiri caizse 'pat' diye söyleme cesaretine sahip olan Hıncal Uluç'un 3 seneden fazla zaman önce yani İnönü Stadı'nın yıkılıp yerine yenisinin yapılacağı söylentilerinin ayyuka çıktığı bir ortamda kaleme aldığı şu ayrıntıları (her kelimesi bence doğru) sizlere hatırlatmak isterim. Kaldı ki, son cümlesinde ileri görüşlülüğü açıkça görülüyor.

Fotoğrafı tıklayıp büyütebilirsiniz.
Eski adıyla İnönü Stadı 2013 Temmuz'unda yıkıldı ve 11 Nisan 2016'daki Bursaspor maçı ile görkemli bir şekilde açılarak Beşiktaşlılara ve Türkiye futboluna hizmet etmeye devam ediyor. Hatta Vodafone Arena, kısa mazisinde Beşiktaşlılara bir de şampiyonluk dahi hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SON 1 AYDA EN ÇOK OKUNANLAR